De weg naar mijn PPL brevet bij Vliegclub Flevo op Lelystad Airport. Lees over mijn vlieglessen en de vorderingen richting het behalen van mijn vliegbrevet!
27-01-2022 20:44:10     
De weg naar mijn PPL brevet bij Vliegclub Flevo op Lelystad Airport De belevenissen tijdens mijn vlieglessen, ik ga leren vliegen en mijn vliegbrevet halen! De weg naar mijn PPL brevet bij Vliegclub Flevo op Lelystad Airport
De belevenissen tijdens mijn vlieglessen, ik ga leren vliegen en mijn vliegbrevet halen!
De belevenissen tijdens mijn vlieglessen, ik ga leren vliegen en mijn vliegbrevet halen!

  
  (10-08-2012 10:31:54)
  
  (02-07-2011 20:52:50)
  
  (26-03-2011 21:43:53)
  
  (20-12-2010 19:46:48)
  
  (24-05-2010 12:10:55)
  
  (16-05-2010 22:03:03)
Naar het archief van vliegverhalen >  
Naar het archief van vlieglessen >  


Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Klik voor een vergroting

Ja, ik leef nog!

Gelukkig wel zeg… Er waren al weer een aantal mensen die zich afvroegen of ik nog leefde omdat het al weer even geleden was dat ik wat op m’n site had vermeld… Hierbij dan even een korte update van mijn vliegkunsten afgelopen weken…

Na m’n proefexamen nog twee keer met Steef gevlogen, voornamelijk herhaling, herhaling en herhaling… Niet echt interessant om elke keer hetzelfde verhaaltje te schrijven vandaar even de stilte van mijn kant… Ook stond er een vlucht samen met captain Frank op het programma naar Juist (Duits waddeneiland). Op zaterdag 13 oktober zou het allemaal gaan gebeuren en zouden wij samen met nog twee andere passagiers naar Flyblogdag 4 op Juist gaan. Hoewel het een stralende dag was lukte het door overcast bewolking boven Noord-Oost Nederland niet om er te komen. Bij Meppel stuiten we op zeer laaghangende aaneengesloten bewolking. Na een tweetal pogingen en een kop koffie op Teuge zijn we via een sightseeing route weer teruggekomen op Lelystad waar we alsnog Martijn (vanuit Rotterdam) troffen met een Cessna van de Rotterdamse vliegclub. Ondanks dat we niet gekomen zijn waar we zouden willen is het toch een erg leuke dag geworden… Hieronder zie je het flimpje dat Frank heeft samengesteld van deze dag:


Vorige week vrijdag 19 oktober, stond weer een les in de agenda. Rond een uur of 2 in de middag stap ik in de auto richting het veld voor mijn les. Onderweg word ik aan alle kanten ingehaald door politie, brandweer en ambulances… Niets wetend rij ik door naar de luchthaven waar mij het verschrikkelijke nieuws ter oren komt dat er twee vliegtuigen zijn gebotst en waarbij waarschijnlijk twee vliegers zijn omgekomen net ten zuiden van het veld. De brandweer van ons veld is bij het ongeval, conclusie: vliegveld gesloten… Later blijkt dat het vliegtuig dat is gecrashed de Cessna is waarmee Martijn vorige week nog op ons veld was vanuit Rotterdam… Vreselijk dus allemaal!

Afgelopen week stond ook weer een les op het programma, echter moest ik van mijn kant het een en ander annuleren. Begin van de week was een hevige verkoudheid ongemerkt mijn lichaam binnengeslopen en heftige reactie van mijn slijmvliezen was het resultaat… Oftewel niet vliegen… Tja, daar zit je dan met een zakdoek in je hand aan de grond… Naja, helaas niets aan te doen.

Natuurlijk hoop ik jullie komende week weer te kunnen leuk verslag! Ik zal mijn best doen….

 Laatste reacties: (3)

Hopelijk heb je die zakdoek deze week niet meer nodig Pascal en dat je weer lekker de lucht in kunt. Succes.

Door: mams op 29-10-2007 17:27:39

Tja, met tegenslagen omgaan hoort bij het vliegen...

Ga jij a.s. zondag ook mee naar Juist?

Door: Marcel op 30-10-2007 21:51:02

Hey Marcel,

Inderdaad is het de bedoeling dat ik ook zondag mee kom naar Juist! Ik heb er zin in....

Door: Pascal op 31-10-2007 08:27:21

© Pascal de Munnik. Ontwikkeling en realisatie PM Webdesign | XML Sitemap